WIL JIJ OOK JE HRM VERBETEREN EN DAARMEE BETERE RESULTATEN HALEN?

BEN JIJ EEN GEDREVEN YOUNG HRM-PROFESSIONAL EN WIL JIJ JE KENNIS VERBREDEN EN JE NETWERK VERGROTEN?

Blijf jij met HRM-vragen lopen of mis jij ook sparringpartners en wil jij vaker in contact komen met gelijkgestemden? Meld je dan aan voor de Young HRM-professionals.

In 4 sessies per jaar gaan we van elkaar leren, kennis delen en ervaringen uitwisselen op het gebied van inhoudelijke HRM-thema's maar ook persoonlijke dilemma's. Een kennisgroep en intervisie in één dus.

Dit is iets voor jou al jij:

 • Werkt in een operationele P&O of HRM-functie en je verder wilt ontwikkelen tot allround HRM-adviseur
 • Wilt investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • Verder wilt groeien in je (toekomstige) rol als HRM-adviseur
 • Op zoek bent naar (gelijkgestemde) sparringpartners
 • Leergierig, gemotiveerd en enthousiast bent
 • In een HRM-functie werkt waarbij je advies geeft aan leidinggevenden, medewerkers en management
 • Bereid bent in jezelf én je netwerk te investeren

Wil jij dóór...?

Waar je uit kunt kiezen

4x per jaar een bijeenkomst in de vorm van een kennissessie of een intervisiesessie
Een groep gemotiveerde jonge HRM-ers die elkaar helpen en inspireren
Een eerlijk, stimulerend en laagdrempelig netwerk waarin je 100% jezelf kan zijn
Live 1 op 1 startsessie met Laura zodat je direct al mooie inzichten opdoet

Kennisgroep YHRMP

€ 349,-

excl. BTW per jaar

 • 4x per jaar een bijeenkomst in de vorm van een kennissessie of een intervisiesessie
 • Een groep gemotiveerde jonge HRM-ers die elkaar helpen en inspireren
 • Een eerlijk, stimulerend en laagdrempelig netwerk waarin je 100% jezelf kan zijn
 • Live 1 op 1 startsessie met Laura zodat je direct al mooie inzichten opdoet

Kennisgroep YHRMP premium

€ 499,-

excl. BTW per jaar

 • 4x per jaar een bijeenkomst in de vorm van een kennissessie of een intervisiesessie
 • Een groep gemotiveerde jonge HRM-ers die elkaar helpen en inspireren
 • Een eerlijk, stimulerend en laagdrempelig netwerk waarin je 100% jezelf kan zijn
 • Live 1 op 1 startsessie met Laura zodat je direct al mooie inzichten opdoet

Praktisch

 • 4 kennis of intervisie sessies per jaar met een jonge enthousiaste groep HRM-ers
 • De sessies duren 2,5 - 3 uur aan het begin van de werkdag en vinden plaats in het centraal gelegen Borne (je kunt gratis kunt parkeren)
 • Gemiddeld zijn er 12 jonge HRM-ers
 • De eerste sessie is uiteraard gratis en vrijblijvend

Over Laura Hollink

Laura (1984) is HR-adviseur, trainster en coach. Vanuit haar expertise als HR-adviseur, haar coach achtergrond én haar eigen ervaring, helpt zij ondernemers én andere HRM-ers groeien naar een succesvol HRM. Haar trainingen en coaching hebben al veel organisaties én HRM-ers geholpen aan meer focus, strategie én resultaat.

De afgelopen 15 jaar heeft ze veel organisaties leren kennen. Ze heeft gezien wat werkt én wat niet werkt en geleerd dat MKB-bedrijven behoefte hebben aan een praktische invulling van HR. Geen moeilijke woorden of ingewikkelde instrumenten, maar eenvoudige tools die afgestemd worden op hun organisatie. Praktische tools die medewerkers helpen om de volgende stap te zetten.

Laura besloot haar HR-kennis, ervaring en haar eigen methode in te zetten om organisaties te helpen op weg naar een succesvol HRM. Met als doel om zoveel mogelijk organisaties te inspireren om een nr 1 werkgever te zijn en fantastische resultaten te bereiken.

Wil je meer weten over Laura's kennis en ervaring? Kijk dan op haar LinkedIn profiel of klik hier. 

ERVARINGEN VAN KLANTEN

De eerste kennismaking met Laura heb ik als zeer prettig ervaren, waardoor ik nieuwsgierig werd. Ik vind het belangrijk om input te krijgen van een HR-professional die veel van het HR-vak weet. Als young professional ben je vaak nog zoekende, vooral als je HR-zaken oppakt dit nog een ondergeschoven kindje zijn in de organisatie. Om een professionaliseringsslag te maken vind ik het belangrijk om hier ondersteuning in te hebben om uiteindelijk een uitstekende HR-afdeling neer te zetten. Laura is spontaan en een uitstekende gesprekspartner, zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Een doener en integer, een HR-professional met veel inzicht en ervaring en die kennis deelt! Haar motivatie en inzet ervaar ik als zeer prettig. Tijdens de sessies heeft ze een luisterend oor, reflecteert ze HR-zaken op een neutrale manier, waardoor je nieuwe inzichten creëert!

Het visualiseren van processen heeft mij een stap in de goede richting geven om de employer branding op te pakken. Ik ben erg blij met de nieuwe inzichten, hier kan ik echt mee vooruit! Nogmaals bedankt Laura!

Besna Takak
Besna Takak

Ik was op zoek naar een passend netwerk voor HR-professionals om te sparren. Bij de kennisgroep Young HRM Professionals heb ik dat gevonden.

Laura organiseert en begeleidt deze bijeenkomsten op een hele heldere en praktische wijze, met een goed opgezet en interactief programma. Ze weet (recente) theorieën en visies op HR op een begrijpelijke en eenvoudige wijze te integreren in kennissessies en adviezen. Iedere sessie bevat daarnaast een gave creatieve opdracht waardoor je op een heel andere manier naar dingen gaat kijken en nieuwe inzichten krijgt.


Laura creëert het vertrouwen in een groep waardoor je ook veel durft te delen, ze geeft al doorvragende en toetsende ruimte om zelf tot de kern/conclusie te komen. Laura is erg toegankelijk, oprecht, heeft een luisterend oor en weet snel tot de kern te komen.

Wat het mij heeft opgeleverd is een heel toffe en ambitieuze sparringroep van HR-professionals! Het sparren en de kennisgroep geven mij een waardevolle manier van kennis en ervaringen uitwisselen waarbij ik erg geïnspireerd word.

Jorien Derkman
Jorien Derkman Eshuis Accountants en Adviseurs

Het traject bij Laura heeft mij veel opgeleverd! Inzicht in een efficiëntere aanpak van HR, en een goed, professioneel en toekomstgericht HR-beleid. Ik was op zoek naar een HR-sparringpartner voor vakinhoudelijke thema's. Laura heeft veel kennis van het HR-vak én is een prettige gesprekspartner. Daarnaast kan Laura je erg goed helpen om ook in je persoonlijke ontwikkeling stappen te maken.

In communicatie is ze altijd helder, erg prettig én ze reageert snel. Ze is er goed in om zaken net even op een andere manier te benaderen. Hierdoor zijn haar adviezen zowel persoonlijk als op inhoudelijk vlak sterk. Ik vond het erg fijn dat ze mij tijdens de coaching verschillende voorbeelden liet zien waardoor ik geïnspireerd werd en zelf weer verder kon met verschillende HR-tools.

Doordat Laura erg onafhankelijk is kan ze breed coachen en adviseren en krijg je tips waar je in je eigen bubbel soms niet aan denkt of niet op kunt komen. Dit maakt het werken met Laura écht een toegevoegde waarde!

Marit Gevelaar
Marit Gevelaar Uzin Utz

Ik had wat behoefte aan focus én een duidelijk plan in de uitvoering van mijn nieuwe rol. Ik was vaak erg druk met de waan van de dag en daardoor positioneerde ik me tot op heden onvoldoende. Ik wil graag de business partner zijn voor de managers met wie ik werk én werken met een duidelijk plan. ‘Hoe zet ik alle ideeën in mijn hoofd om tot concrete acties?’. Hier wilde ik iets mee en ik kwam uit bij Laura.

Tijdens het telefoongesprek voorafgaand aan de VIP-dag bespraken we de insteek van de dag. Het helpt mij altijd goed dat Laura positief kritische vragen stelt die je tot nadenken zetten. Ze is iemand die het beste uit anderen wil halen en je daarmee op een heel prettige manier een spiegel voor kan houden.

Tijdens de VIP-dag die volgde heeft Laura mij een hoop helderheid gegeven maar ook veel structuur. Haar inzet was heel goed, ze heeft er een fijne dag van gemaakt, had het goed voorbereid én hield een duidelijk overzicht van wat we gingen doen. Alles in overleg en met alle ruimte voor mijn input. De ochtend hebben we besteed aan de vaktechnische kant waarbij we de opzet voor het plan hebben gemaakt én het hebben gehad over de communicatie om de mensen hierin mee te krijgen. 's Middags hebben we gewerkt aan de thema's rondom mijn persoonlijke effectiviteit en profilering.

Ik kijk terug op een zeer geslaagde dag! Na de sessie heb ik één en ander gelijk omgezet in een nieuw plan. Ik ga dit soort sessies zeker vaker doen!

Evelien Pril
Evelien Pril Rabobank

Ik merkte dat ik behoefte had om te sparren over HR-gerelateerde zaken. Wat me aanspreekt in de manier waarop Laura werkt, is het persoonlijke karakter. Ze is een open en zeer betrokken sparringpartner die gedegen adviezen geeft. Ik vind het vooral prettig dat ze zonder oordeel het gesprek aangaat. Op basis van wat je haar vertelt, zet ze je aan het denken en geeft ze je de nodige adviezen. Laura laat mensen in hun waarde, luistert aandachtig en denkt mee in situaties. Ze geeft ruimte en dat heeft op mij een prettige uitwerking. Wat het mij heeft opgeleverd? Ik ben veel zekerder in mijn rol en de HR-agenda is concreet geworden. Hier krijg ik heel positieve reacties op. Ik ben erg enthousiast, het bundelen van inzet, kracht en kennis werkt!

Froukje Rikhof
Froukje Rikhof Eijsink Afrekensystemen

HRM-TIPS

© 2020 HRM in Bedrijf | KVK 64725715 | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Cookie Statement