ZOEK JE KENNIS, INSPIRATIE EN EEN NUTTIG NETWERK VAN JONGE HRM-ERS OM TE SPARREN?

Blijf jij met HRM-vragen lopen of mis jij ook sparringpartners en wil jij vaker in contact komen met gelijkgestemden? Meld je dan aan voor de Young HRM-professionals.

In 4 sessies per jaar gaan we van elkaar leren, kennis delen en ervaringen uitwisselen op het gebied van inhoudelijke HRM-thema's maar ook persoonlijke dilemma's. Een kennisgroep en intervisie in één dus.

 • Werkt in een operationele P&O of HRM-functie en je verder wilt ontwikkelen tot allround HRM-adviseur
 • Wilt investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • Verder wilt groeien in je (toekomstige) rol als HRM-adviseur
 • Op zoek bent naar (gelijkgestemde) sparringpartners
 • Leergierig, gemotiveerd en enthousiast bent
 • In een HRM-functie werkt waarbij je advies geeft aan leidinggevenden, medewerkers en management
 • Bereid bent in jezelf én je netwerk te investeren

Kom dan bij de Young HRM-professionals en verbind je met vele andere jonge P&O-ers en HRM-ers. We gaan van elkaar leren, kennis delen en samen onze kennis naar een hoger niveau brengen. De Young HRM-professionals zijn allen, zoals de naam al zegt, jonge P&O-ers en HRM-ers die leergierig en gedreven zijn. Ze willen allemaal geïnspireerd worden en meer uit zichzelf halen.

Als jonge HRM-er is het erg fijn om een netwerk te hebben van mensen aan wie je niets hoeft uit te leggen omdat ze je zo snel begrijpen. Dit heb ik tijdens de eerste jaren van mijn eigen loopbaan gemerkt maar weet ik ook uit ervaring van jonge HRM-ers die ik coach in persoonlijke en vakgerichte ontwikkeling.

 • 1 op 1 startsessie met Laura zodat je direct al mooie inzichten opdoet
 • 4 x per jaar een bijeenkomst in de vorm van een kennissessie met een actueel of interessant HR-thema of een intervisiesessie
 • Een groep gemotiveerde P&O- / HRM-ers die elkaar helpen en inspireren
 • Een eerlijk, stimulerend en laagdrempelig netwerk waarin je 100% jezelf kan zijn
Yes, ik doe mee
Yes, ik doe mee
Yes, ik doe mee

Ik merkte dat ik behoefte had om te sparren over HR-gerelateerde zaken. Wat me aanspreekt in de manier waarop Laura werkt, is het persoonlijke karakter. Ze is een open en zeer betrokken sparringpartner die gedegen adviezen geeft. Ik vind het vooral prettig dat ze zonder oordeel het gesprek aangaat. Op basis van wat je haar vertelt, zet ze je aan het denken en geeft ze je de nodige adviezen. Laura laat mensen in hun waarde, luistert aandachtig en denkt mee in situaties. Ze geeft ruimte en dat heeft op mij een prettige uitwerking. Wat het mij heeft opgeleverd? Ik ben veel zekerder in mijn rol en de HR-agenda is concreet geworden. Hier krijg ik heel positieve reacties op. Ik ben erg enthousiast, het bundelen van inzet, kracht en kennis werkt!

Froukje Rikhof
Froukje Rikhof Eijsink Afrekensystemen

Ik was op zoek naar een passend netwerk voor HR-professionals om te sparren. Bij de kennisgroep Young HRM Professionals heb ik dat gevonden.

Laura organiseert en begeleidt deze bijeenkomsten op een hele heldere en praktische wijze, met een goed opgezet en interactief programma. Ze weet (recente) theorieën en visies op HR op een begrijpelijke en eenvoudige wijze te integreren in kennissessies en adviezen. Iedere sessie bevat daarnaast een gave creatieve opdracht waardoor je op een heel andere manier naar dingen gaat kijken en nieuwe inzichten krijgt.

Laura creëert het vertrouwen in een groep waardoor je ook veel durft te delen, ze geeft al doorvragende en toetsende ruimte om zelf tot de kern/conclusie te komen. Laura is erg toegankelijk, oprecht, heeft een luisterend oor en weet snel tot de kern te komen.

Wat het mij heeft opgeleverd is een heel toffe en ambitieuze sparringroep van HR-professionals! Het sparren en de kennisgroep geven mij een waardevolle manier van kennis en ervaringen uitwisselen waarbij ik erg geïnspireerd word.

Jorien Derkman
Jorien Derkman Eshuis Accountants en Adviseurs

Ontvang gratis het ebook '50 SUPERTIPS VOOR BETER HRM' en verbeter je HRM met deze topstrategieën! 

privacy *Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in het privacystatement.

© 2019 HRM in Bedrijf | KVK 64725715 | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Cookie Statement