“IK HELP JE ALS HR-PROFESSIONAL
SUCCESVOL TE GROEIEN ZODAT JE
STRATEGISCH IMPACT MAAKT EN
HET BESTE RESULTAAT BOEKT"

 

GRATIS TRAINING

Wie is Laura Hollink?

Laura (1984) is HR-expert en coacht HR-professionals zodat ze door kunnen naar het volgende niveau. De afgelopen 15 jaar werkte ze in diverse (leidinggevende) HR-functies in verschillende branches.

In 2015 besloot ze haar eigen bedrijf te beginnen en haar HR-kennis, ervaring en eigen methode in te zetten om HR-professionals te helpen succesvol te zijn in hun vak.

Nieuw HRM ontwikkelen vanuit jouw successtrategie waardoor je werkt met structuur en focus en écht succesvol bent als HR-professional. Haar trainingen en coaching hebben al veel organisaties én HR-professionals geholpen aan meer focus, strategie én resultaat.

Merk jij ook dat er meer in jou en/of de organisatie zit dan er nu uit komt? Kijk dan snel wat ik voor jou kan betekenen!

Kijk óf en hoe ik jou kan helpen

Nog wat inside information over Laura Hollink

  • Ik begon op de mavo/havo maar ik moest na 2 jaar naar de mavo en vervolgens kwam ik terecht op vbo/mavo. Ik hoorde daar niet thuis, maar in die tijd had ik het pittig én wilde ik niet leren. Ik kwam terecht op het MBO en ergens werd er daar een vuurtje aangewakkerd. Ik kon veel meer! Daarna ging ik door het HBO én vervolgens volgde ik nog een post-HBO opleiding. Ik wist toen al: je kunt altijd meer dan je denkt!
  • Ik heb altijd een grote interesse gehad in persoonlijke ontwikkeling en volgde een uitgebreide opleiding tot professioneel coach. Dit is een neverending story, ik blijf mezelf ontwikkelen en wil altijd meer, ik lees veel inspirerende boeken, luister naar goede podcasts en volg heel regelmatig goede (online) opleidingen en trainingen
  • Op inhoudelijk vlak ben ik een goed klankbord voor ondernemers, leidinggevenden en HR-profesionals. Ik kan vanuit veel perspectieven kijken en heb een verfrissende kijk, daar kunnen klanten in de praktijk écht iets mee
  • Ik vind het heerlijk om allerlei nieuwe ideeën te bedenken voor mijn klanten, leuke blogs én teksten te schrijven
  • Een tijd geleden vroeg iemand naar mijn ambitie, ik word er écht enorm blij van als ik HR-professionals, leidinggevenden én ondernemers kan helpen bij hun verdere groei. Bestuurs- en bedrijfskundig wil ik me nog graag verder ontwikkelen. Een functie in een raad van toezicht lijkt me daarom super interessant
Kijk óf en hoe ik jou kan helpen

HR-tips en inspiratie

Het traject bij Laura heeft mij veel opgeleverd! Inzicht in een efficiëntere aanpak van HR, en een goed, professioneel en toekomstgericht HR-beleid. Ik was op zoek naar een HR-sparringpartner voor vakinhoudelijke thema's. Laura heeft veel kennis van het HR-vak én is een prettige gesprekspartner. Daarnaast kan Laura je erg goed helpen om ook in je persoonlijke ontwikkeling stappen te maken.

In communicatie is ze altijd helder, erg prettig én ze reageert snel. Ze is er goed in om zaken net even op een andere manier te benaderen. Hierdoor zijn haar adviezen zowel persoonlijk als op inhoudelijk vlak sterk. Ik vond het erg fijn dat ze mij tijdens de coaching verschillende voorbeelden liet zien waardoor ik geïnspireerd werd en zelf weer verder kon met verschillende HR-tools.

Doordat Laura erg onafhankelijk is kan ze breed coachen en adviseren en krijg je tips waar je in je eigen bubbel soms niet aan denkt of niet op kunt komen. Dit maakt het werken met Laura écht een toegevoegde waarde!

Marit Gevelaar
Marit Gevelaar Uzin Utz

Ik had wat behoefte aan focus én een duidelijk plan in de uitvoering van mijn nieuwe rol. Ik was vaak erg druk met de waan van de dag en daardoor positioneerde ik me tot op heden onvoldoende. Ik wil graag de business partner zijn voor de managers met wie ik werk én werken met een duidelijk plan. ‘Hoe zet ik alle ideeën in mijn hoofd om tot concrete acties?’. Hier wilde ik iets mee en ik kwam uit bij Laura.

Tijdens het telefoongesprek voorafgaand aan de VIP-dag bespraken we de insteek van de dag. Het helpt mij altijd goed dat Laura positief kritische vragen stelt die je tot nadenken zetten. Ze is iemand die het beste uit anderen wil halen en je daarmee op een heel prettige manier een spiegel voor kan houden.

Tijdens de VIP-dag die volgde heeft Laura mij een hoop helderheid gegeven maar ook veel structuur. Haar inzet was heel goed, ze heeft er een fijne dag van gemaakt, had het goed voorbereid én hield een duidelijk overzicht van wat we gingen doen. Alles in overleg en met alle ruimte voor mijn input. De ochtend hebben we besteed aan de vaktechnische kant waarbij we de opzet voor het plan hebben gemaakt én het hebben gehad over de communicatie om de mensen hierin mee te krijgen. 's Middags hebben we gewerkt aan de thema's rondom mijn persoonlijke effectiviteit en profilering.

Ik kijk terug op een zeer geslaagde dag! Na de sessie heb ik één en ander gelijk omgezet in een nieuw plan. Ik ga dit soort sessies zeker vaker doen!

Evelien Pril
Evelien Pril Rabobank

Ik merkte dat ik behoefte had om te sparren over HR-gerelateerde zaken. Wat me aanspreekt in de manier waarop Laura werkt, is het persoonlijke karakter. Ze is een open en zeer betrokken sparringpartner die gedegen adviezen geeft. Ik vind het vooral prettig dat ze zonder oordeel het gesprek aangaat. Op basis van wat je haar vertelt, zet ze je aan het denken en geeft ze je de nodige adviezen. Laura laat mensen in hun waarde, luistert aandachtig en denkt mee in situaties. Ze geeft ruimte en dat heeft op mij een prettige uitwerking. Wat het mij heeft opgeleverd? Ik ben veel zekerder in mijn rol en de HR-agenda is concreet geworden. Hier krijg ik heel positieve reacties op. Ik ben erg enthousiast, het bundelen van inzet, kracht en kennis werkt!

Froukje Rikhof
Froukje Rikhof Eijsink Afrekensystemen
Kijk óf en hoe ik jou kan helpen

© 2019 HRM in Bedrijf | KVK 64725715 | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Cookie Statement