De wereld staat op zijn kop. De zorgen om de gezondheid en economie en de tweestrijd daartussen.

De wereld is anders dan deze ooit was. Werk is anders dan het ooit was. En voor mij? Ik werd kersverse mama in Corona tijd. Op 8 maart is ons meisje geboren en precies 1 week later gingen we in lockdown. Wat volgde waren dagen en weken gevuld met het volgen van corona-nieuws, flesjes geven, raamvisites maar vooral ook veel quality time met z’n drietjes.

Mijn gedachten waren en zijn bij alle mensen met zorgen over hun gezondheid, de gezondheid van ouders, grootouders en alle andere kwetsbaren. Mijn gedachten zijn bij de economie, de ondernemers die ik coach en begeleid en de zorgen die zij hebben om hun organisatie, de medewerkers en/van de bedrijven waar ik interim HR-werk doe, de HRM-ers die ik coach en begeleid. Maar ook naar de horeca zaken en winkels waar ik graag kom, de kapper etc.

Hoe het met ons gaat?

Eigenlijk onwijs goed, ons kleine meisje doet het fantastisch! De drie R’s waren en zijn natuurlijk volop aanwezig door de quarantaine tijd. Ik heb, ondanks alles, erg genoten van de verlofperiode. We hebben samen rustig (wel hééél erg rustig) kunnen wennen aan een nieuw leven. Maar, ik kijk er ook weer naar uit om weer aan het werk te gaan. Ik ben m’n bedrijf natuurlijk niet voor niets begonnen! 

En nu?

Vanaf deze week ben ik weer aan de slag! Bij vaste klanten en ondertussen ben ik weer werkzaamheden aan het oppakken waar ik weer goede energie van krijg! Andere energie dan van mama-zijn. Naast de werkzaamheden die ik weer heb opgepakt vind ik het heerlijk om weer boeken te lezen en podcasts te luisteren, over persoonlijke ontwikkeling, HRM en management thema’s etc.

Binnenkort ga ik het bloggen weer verder oppakken, want ook dat heeft even een paar maanden stil gelegen. Het is fijn om weer goede flow en energie te krijgen van deze dingen. Persoonlijke ontwikkeling en HRM is altijd mijn passie geweest en ik heb er natuurlijk niet voor niets alle opleidingen in gevolgd en er mijn bedrijf in gecreëerd.

Coaching voor HRM-ers

Al voor mijn verlof merkte ik dat er steeds meer HRM-ers behoefte hebben aan coaching en begeleiding. Aan een sparringpartner die ze helpt bij het zetten van de volgende stap. Om zichzelf verder te ontwikkelen én het HRM-beleid verder te professionaliseren. Om die reden heb ik het ‘groeiprogramma voor HRM-ers’ ontwikkeld. Een halfjaartraject om versneld te kunnen doorgroeien. Een combinatie van online en offline coaching. Als jij op korte termijn aan de slag wilt, dan raad ik je aan om een gratis strategiegesprek aan te vragen.

Wat doe ik nog meer?

Naast het HR-interim werk, geef ik coaching en trainingen aan HRM-ers en ben ik de organisator van een kennisgroep voor Young HRM Professionals. Doordat ik heb gemerkt dat er steeds meer HRM-ers behoefte hebben aan coaching, ga ik ook een coach-strippenkaart aanbieden. Coachgesprekken voor inspiratie en om scherp te blijven. Bij mij op kantoor of nog veel effectiever, lekker buiten, letterlijk in beweging komen. Wil je er meer over weten? Neem dan contact met mij op!

Aan de slag, let go..

Stay safe!