“IK HELP JE ALS HR-PROFESSIONAL
SUCCESVOL TE GROEIEN ZODAT JE
STRATEGISCH IMPACT MAAKT EN
HET BESTE RESULTAAT BOEKT"

 

GRATIS TRAINING

GROEIPROGRAMMA VOOR HRM-ERS

Wil jij een grote stap maken in je persoonlijke én vakinhoudelijke ontwikkeling en zoek je een krachtige coaching? Kies dan voor het groeiprogramma. Voorkom dat je niet het maximale uit je jezelf en het HR-beleid haalt én kies voor dit jaartraject.

  • We gaan een jaar aan de slag om jou zowel op het persoonlijke als op het vakinhoudelijk vlak naar een hoger level te tillen
  • Je krijgt inzicht in je eigen kwaliteiten zodat je sneller stappen zet én je krijgt inzicht in je eigen struggles waar je beter mee om leert te gaan
  • We maken een blauwdruk van je organisatie. De zaken die je te doen hebt, worden glashelder en je krijgt intensieve begeleiding en handvatten waardoor je in volle vaart vooruit kan
  • Je weet precies wat je moet doen (en laten), het wordt voor jezelf een stuk gemakkelijker en je komt weer in de flow. Hoe fijn is dat!
  • Het HR-beleid van je organisatie is écht klaar voor de toekomst, je hebt een hele groeispurt gemaakt en bent in staat de komende jaren op eigen kracht nog veel verder te groeien
Klik hier voor meer informatie

GRATIS ONLINE TRAINING: HET GEHEIM VAN SUCCESVOL HRM

privacy *Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in het privacystatement.

WAT JE ONTDEKT IN DEZE TRAINING:

  • Wat het geheim is van succesvol HRM
  • Welke fouten veel HRM-ers maken waardoor ze niet verder komen
  • De strategie van alle succesvolle HRM-ers die gaan voor topresultaat
  • Met welke shift in je mindset je mooie groeistappen zet
  • Welke 7 transformaties jij moet doorvoeren als HRM-er om structureel succes te hebben

ERVARINGEN VAN KLANTEN

De eerste kennismaking met Laura heb ik als zeer prettig ervaren, waardoor ik nieuwsgierig werd. Ik vind het belangrijk om input te krijgen van een HR-professional die veel van het HR-vak weet. Als young professional ben je vaak nog zoekende, vooral als je HR-zaken oppakt dit nog een ondergeschoven kindje zijn in de organisatie. Om een professionaliseringsslag te maken vind ik het belangrijk om hier ondersteuning in te hebben om uiteindelijk een uitstekende HR-afdeling neer te zetten. Laura is spontaan en een uitstekende gesprekspartner, zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Een doener en integer, een HR-professional met veel inzicht en ervaring en die kennis deelt! Haar motivatie en inzet ervaar ik als zeer prettig. Tijdens de sessies heeft ze een luisterend oor, reflecteert ze HR-zaken op een neutrale manier, waardoor je nieuwe inzichten creëert!

Het visualiseren van processen heeft mij een stap in de goede richting geven om de employer branding op te pakken. Ik ben erg blij met de nieuwe inzichten, hier kan ik echt mee vooruit! Nogmaals bedankt Laura!

Besna Takak
Besna Takak

Ik was op zoek naar een passend netwerk voor HR-professionals om te sparren. Bij de kennisgroep Young HRM Professionals heb ik dat gevonden.

Laura organiseert en begeleidt deze bijeenkomsten op een hele heldere en praktische wijze, met een goed opgezet en interactief programma. Ze weet (recente) theorieën en visies op HR op een begrijpelijke en eenvoudige wijze te integreren in kennissessies en adviezen. Iedere sessie bevat daarnaast een gave creatieve opdracht waardoor je op een heel andere manier naar dingen gaat kijken en nieuwe inzichten krijgt.


Laura creëert het vertrouwen in een groep waardoor je ook veel durft te delen, ze geeft al doorvragende en toetsende ruimte om zelf tot de kern/conclusie te komen. Laura is erg toegankelijk, oprecht, heeft een luisterend oor en weet snel tot de kern te komen.

Wat het mij heeft opgeleverd is een heel toffe en ambitieuze sparringroep van HR-professionals! Het sparren en de kennisgroep geven mij een waardevolle manier van kennis en ervaringen uitwisselen waarbij ik erg geïnspireerd word.

Jorien Derkman
Jorien Derkman Eshuis Accountants en Adviseurs

Het traject bij Laura heeft mij veel opgeleverd! Inzicht in een efficiëntere aanpak van HR, en een goed, professioneel en toekomstgericht HR-beleid. Ik was op zoek naar een HR-sparringpartner voor vakinhoudelijke thema's. Laura heeft veel kennis van het HR-vak én is een prettige gesprekspartner. Daarnaast kan Laura je erg goed helpen om ook in je persoonlijke ontwikkeling stappen te maken.

In communicatie is ze altijd helder, erg prettig én ze reageert snel. Ze is er goed in om zaken net even op een andere manier te benaderen. Hierdoor zijn haar adviezen zowel persoonlijk als op inhoudelijk vlak sterk. Ik vond het erg fijn dat ze mij tijdens de coaching verschillende voorbeelden liet zien waardoor ik geïnspireerd werd en zelf weer verder kon met verschillende HR-tools.

Doordat Laura erg onafhankelijk is kan ze breed coachen en adviseren en krijg je tips waar je in je eigen bubbel soms niet aan denkt of niet op kunt komen. Dit maakt het werken met Laura écht een toegevoegde waarde!

Marit Gevelaar
Marit Gevelaar Uzin Utz

Ik had wat behoefte aan focus én een duidelijk plan in de uitvoering van mijn nieuwe rol. Ik was vaak erg druk met de waan van de dag en daardoor positioneerde ik me tot op heden onvoldoende. Ik wil graag de business partner zijn voor de managers met wie ik werk én werken met een duidelijk plan. ‘Hoe zet ik alle ideeën in mijn hoofd om tot concrete acties?’. Hier wilde ik iets mee en ik kwam uit bij Laura.

Tijdens het telefoongesprek voorafgaand aan de VIP-dag bespraken we de insteek van de dag. Het helpt mij altijd goed dat Laura positief kritische vragen stelt die je tot nadenken zetten. Ze is iemand die het beste uit anderen wil halen en je daarmee op een heel prettige manier een spiegel voor kan houden.

Tijdens de VIP-dag die volgde heeft Laura mij een hoop helderheid gegeven maar ook veel structuur. Haar inzet was heel goed, ze heeft er een fijne dag van gemaakt, had het goed voorbereid én hield een duidelijk overzicht van wat we gingen doen. Alles in overleg en met alle ruimte voor mijn input. De ochtend hebben we besteed aan de vaktechnische kant waarbij we de opzet voor het plan hebben gemaakt én het hebben gehad over de communicatie om de mensen hierin mee te krijgen. 's Middags hebben we gewerkt aan de thema's rondom mijn persoonlijke effectiviteit en profilering.

Ik kijk terug op een zeer geslaagde dag! Na de sessie heb ik één en ander gelijk omgezet in een nieuw plan. Ik ga dit soort sessies zeker vaker doen!

Evelien Pril
Evelien Pril Rabobank

Ik merkte dat ik behoefte had om te sparren over HR-gerelateerde zaken. Wat me aanspreekt in de manier waarop Laura werkt, is het persoonlijke karakter. Ze is een open en zeer betrokken sparringpartner die gedegen adviezen geeft. Ik vind het vooral prettig dat ze zonder oordeel het gesprek aangaat. Op basis van wat je haar vertelt, zet ze je aan het denken en geeft ze je de nodige adviezen. Laura laat mensen in hun waarde, luistert aandachtig en denkt mee in situaties. Ze geeft ruimte en dat heeft op mij een prettige uitwerking. Wat het mij heeft opgeleverd? Ik ben veel zekerder in mijn rol en de HR-agenda is concreet geworden. Hier krijg ik heel positieve reacties op. Ik ben erg enthousiast, het bundelen van inzet, kracht en kennis werkt!

Froukje Rikhof
Froukje Rikhof Eijsink Afrekensystemen

HRM-TIPS

© 2020 HRM in Bedrijf | KVK 64725715 | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Cookie Statement