WIL JIJ OOK JE HRM VERBETEREN EN DAARMEE BETERE RESULTATEN HALEN?

  • Inspirerende blogs en gratis e-books
  • Online coaching 'Snel beter HRM'
  • Kennisgroep Young HRM Professionals
  • 1 op 1 coaching - VIP-dagen

Om daarbij te helpen deel ik veel kennis in de vorm van ebooks, checklists en gratis online trainingen. Op de pagina 'start hier' vind je alle informatie om te starten met het verbeteren van HRM.

Start hier

 

 

Kijk hier hoe ik jou kan helpen

Ik ben ontzettend verrast, wat is dit super goed opgezet! Ik ben erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om aan het coachingsprogramma Snel beter HRM mee te doen. Tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde zijn we ook bezig met organisatieanalyses maar het mooie aan Snel beter HRM is dat je verder ingaat op: ‘wat betekent dit voor HRM’? In de dagelijkse praktijk ben je vaak gericht op veel ad-hoc zaken en deze coaching maakt dat je even los komt daarvan. Het heeft mij veel nieuwe ideeën, inzichten en toegevoegde waarde opgeleverd. Ik kan de coaching Snel beter HRM aan iedere HR-medewerker of HR-manager aanbevelen.

Stephanie Bekhuis
Stephanie Bekhuis HP Valves

Ontvang gratis het ebook '50 SUPERTIPS VOOR BETER HRM' en verbeter je HRM met deze topstrategieën! 

privacy *Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in het privacystatement.

© 2019 HRM in Bedrijf | KVK 64725715 | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Cookie Statement