GROEIPROGRAMMA VOOR HRM-ERS

DOE JIJ MEE AAN HET HALFJAARPROGRAMMA? HET PROGRAMMA START OP 15-9-2020. MELD JE HIER MET KORTING AAN VOOR 14-9-2020

Ja, ik doe mee

BEN JIJ EEN HRM-ER EN BEN JE TOE AAN DE VOLGENDE STAP? WIL JE GROEIEN IN JE ROL ÉN JE HRM-BELEID PROFESSIONALISEREN? 

Herken jij je in het volgende?

 • Je krijgt van je werkgever de kans om HRM taken op te pakken maar vraagt je af 'waar moet ik beginnen?'
 • Je werkt al een aantal jaar als HRM-er maar merkt dat je blijft hangen in hap-snap HRM en wilt nu écht een goed integraal plan neerzetten?
 • Je wilt persoonlijk groeien in je rol én vakinhoudelijk een mooie stap zetten?
 • Je hebt veel vragen zoals: waar moet ik beginnen? Hoe pak ik het praktisch aan? Hoe houd ik focus?
 • Je vraagt je af wat er nodig is om van een administratieve allround P&O-rol naar de rol van HR-business partner te groeien?
 • Je wilt niet meer op het laatst betrokken worden, je wilt (meer) aan tafel komen bij het MT en je vraagt je af hoe je dit bereikt?

DAT IS HEEL HERKENBAAR EN DAAR LOPEN VEEL HRM-ERS TEGENAAN. IK HEB DIT ZELF OOK ERVAREN IN DE EERSTE JAREN VAN MIJN LOOPBAAN...

Wist je dat?

 • Veel HRM-ers tijd, energie en daarmee geld verspillen omdat ze niet werken met een HRM-stappenplan?
 • Niet weten waar ze gas op moeten geven om hun HRM te verbeteren en daardoor maar in rondjes blijven draaien en blijven hangen in hap-snap HRM? (en daarmee ook hap-snap resultaten bereiken)
 • Niet beschikken over de juiste kennis, ervaring en tools op het gebied van HRM en onvoldoende begeleiding en coaching krijgen?
 • Het persoonlijk erg lastig vinden om focus te houden, zichzelf te profileren binnen de organisatie, op een goede manier thema's op de MT-agenda te zetten en dat zij daardoor blijven hangen in een administratieve P&O-rol
 • Iets doordrukken in de organisatie en dan of later stuiten op weerstand. De lijn is nog niet overtuigd of zegt 'ja' en doet 'nee'. Kortom; veel HRM-ers vinden het lastig om écht draagvlak te creëren.
 • Uiteindelijk hun potentie niet benutten, onzeker worden én daardoor de organisatie niet helpen het maximale te bereiken?

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden

Je hoeft niet te beginnen met een uitgebreide P&O-opleiding of HR-studie (en al helemaal niet als je daarmee onvoldoende bereikt of daarop stuk loopt).

Consultants zijn vaak beperkt aanwezig en werken vaak aan één afgebakende opdracht. Hierdoor leer jij zelf niet hoe het moet en valt het na het vertrek van een consultant weer stil. Daarnaast begeleidt een consultant je niet bij de thema's waarbij je zelf nog kunt groeien in je rol als HRM-er.

In een P&O-opleiding of cursus leer je veel theorie. Terug in de praktijk weet je je daar vaak geen raad mee. Dit maakt dat je nog niet vooruit komt en geen stappen zet. Een P&O-opleiding of cursus besteed vaak geen aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van jou als HRM-er waardoor je terug op de werkvloer met de theorie nog maar weinig bereikt. 

Maak niet de fout door te denken dat je er met informatie die je leest in blogs en boeken en viavia verzamelt wel komt. Elke organisatie en elke HRM-er is anders dus er is geen one-size-fits-all HRM of standaard programma wat je kunt volgen om stappen te zetten.

Als je écht een stap wilt zetten is het belangrijk om zowel vakinhoudelijk én persoonlijk naar een hoger niveau te komen. Dan gaat het erom dat je jezelf beter leert kennen én dat je je persoonlijke struggles leert overwinnen. 

Daarnaast gaat het om het implementeren van de juiste HR-tools, het hebben van een goed HR-plan én het toepassen van de juiste strategie. 

Wat levert het groeiprogramma jou op?

 • Jij hebt je eigen HRM-stappenplan afgestemd op de belangrijkste focusgebieden voor jouw organisatie
 • Je hebt al veel stappen gezet in je persoonlijke én vakinhoudelijke ontwikkeling en weet precies welke stappen je in de toekomst nog meer kunt zetten
 • Je hebt geleerd hoe je op een juiste manier adviseert, beïnvloed en thema's op de agenda zet en krijgt hierdoor zaken voor elkaar waar je eerder alleen maar van kon dromen
 • Je voelt je in control, besteed je tijd aan de juiste HR-thema's, hebt minder zorgen en komt opgewekt thuis na een dag werken
 • Je bent zelfverzekerder, geniet meer (en weer) van de stappen die je zet en heb weer tijd voor HR-taken waarmee je uiteindelijk écht het verschil maakt
 • Je hebt een ontwikkelplan voor de komende jaren én een gevulde gereedschapskist om vol vertrouwen de volgende stappen te zetten in je eigen ontwikkeling

DIT GROEIPROGRAMMA IS ER SPECIAAL VOOR HRM-ERS DIE VERSNELD WILLEN DOORGROEIEN 

Ja, ik doe mee

Ik ben ontzettend verrast, wat is dit super goed opgezet! Ik ben erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om aan het coachingsprogramma Snel beter HRM mee te doen. Tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde zijn we ook bezig met organisatieanalyses maar het mooie aan Snel beter HRM is dat je verder ingaat op: ‘wat betekent dit voor HRM’? In de dagelijkse praktijk ben je vaak gericht op veel ad-hoc zaken en deze coaching maakt dat je even los komt daarvan. Het heeft mij veel nieuwe ideeën, inzichten en toegevoegde waarde opgeleverd. Ik kan de coaching Snel beter HRM aan iedere HR-medewerker of HR-manager aanbevelen.

Stephanie Bekhuis - HP Valves

De eerste kennismaking met Laura heb ik als zeer prettig ervaren, waardoor ik nieuwsgierig werd. Ik vind het belangrijk om input te krijgen van een HR-professional die veel van het HR-vak weet. Als young professional ben je vaak nog zoekende, vooral als je HR-zaken oppakt dit nog een ondergeschoven kindje zijn in de organisatie. Om een professionaliseringsslag te maken vind ik het belangrijk om hier ondersteuning in te hebben om uiteindelijk een uitstekende HR-afdeling neer te zetten. Laura is spontaan en een uitstekende gesprekspartner, zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Een doener en integer, een HR-professional met veel inzicht en ervaring en die kennis deelt! Haar motivatie en inzet ervaar ik als zeer prettig. Tijdens de sessies heeft ze een luisterend oor, reflecteert ze HR-zaken op een neutrale manier, waardoor je nieuwe inzichten creëert!

Het visualiseren van processen heeft mij een stap in de goede richting geven om de employer branding op te pakken. Ik ben erg blij met de nieuwe inzichten, hier kan ik echt mee vooruit! Nogmaals bedankt Laura!

Besna Takak - HR- en Office Manager

Energiek, kritisch, durf, integer en inspirerend, dat zijn de woorden die Laura het beste omschrijven. Ze laat je in haar coaching en begeleiding altijd net wat verder kijken dan je neus lang is en stelt positief kritische vragen. Hierdoor kan ze je precies laten zien waar je je HRM nog verder kunt verbeteren. Ik heb door Laura super mooie groeistappen gemaakt in mijn persoonlijke én professionele ontwikkeling. Als je een motiverende en inspirerende HRM-coach zoekt én mooie stappen wilt maken, dan kan ik Laura van harte aanbevelen.

Maartje Bruinsma - Saxion

BEN JIJ ER KLAAR VOOR? 

Ja, ik doe mee

Het groeiprogramma is voor HRM-ers die:

 • Willen groeien in hun rol en weten dat dit belangrijk is voor de organisatie en voor henzelf
 • Van zelfreflectie niet vies zijn
 • Daadwerkelijk stappen willen nemen en bereid zijn om tijd en energie te investeren
 • Krachtige keuzes durven te maken
 • Nieuwe dingen uitproberen en leren geen probleem vinden
 • Klaar zijn met hap-snap HRM en weten dat het anders kan en nu graag leren hoe het anders moet
 • De transitie willen maken van een administratieve of allround P&O rol naar de rol van HR-professional of HR-business partner
 • Geen genoegen meer nemen met middelmatigheid maar willen gaan voor een goed werkend HR-beleid
 • Weten dat er NU wat moet veranderen om het zelf vol te houden

WIL JIJ IN EEN HALF JAAR JE LATEN BEGELEIDEN, COACHEN EN INSPIREREN ZODAT JE DE GOEDE MINDSET, INZICHTEN, HANDVATTEN ÉN TOOLS HEBT OM JOUW HR-ROL EFFECTIEF TE VERVULLEN?

Schrijf je dan hier in en start vandaag nog

Zo gaan we dat doen:

Het groeiprogramma duurt een half jaar. In dit half jaar gaan we grote stappen zetten in het verder professionaliseren van jouw HRM-beleid én het vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit. 

1. Fundament 

We starten dit groeiprogramma met het in beeld brengen van een blauwdruk van je huidige HR-beleid én we leggen een goed fundament voor je 'beste HR-beleid'. Strategie, focusgebieden, energie en focus!  

2. HRM-plan

In deze tweede stap ontwikkelen we een passend HRM-plan. Hierin worden je knelpunten én de te nemen stappen glashelder. Knelpunten inventariseren, focusgebieden benoemen én prioriteren zodat je nog meer focus krijgt.

3. Persoonlijke effectiviteit

Zonder persoonlijke effectiviteit geen goed HRM. Dan blijf je hangen in hap-snap HRM. Dus mouwen opstropen en aan de slag om jouw effectiever te laten werken. In deze stap leer je HOE.

4. Praktisch: Goede HR-tools en toolkit

Zonder goede HR-tools geen beter HRM. Je doorloopt 10 zeer complete vakinhoudelijke HR-modules waarbij er uitgebreid stil wordt gestaan bij thema's zoals: gesprekscyclus, recruitment, onderscheidende vacatureteksten schrijven, strategisch HRM, opleiding en ontwikkeling van medewerkers, HRM-jaarplanning etc. In de persoonlijke begeleidingsmomenten staan we weer uitgebreid stil bij wat je hebt geleerd en sparren we over de juiste invulling in jouw organisatie. 

5. Doelen 

Zonder doelen speel jij geen wedstrijd. Zonder stip aan de horizon kom je nergens. We gaan doelen formuleren zodat jij meetbaar resultaat bereikt. Concrete doelen en praktische actiepunten. Actie! 

 

HOE MOOI IS HET DAT JIJ MET ALLES WAT JE IN DIT GROEIPROGRAMMA LEERT, JIJ EEN FLINKE GROEISTAP KUNT MAKEN IN JE EIGEN ONTWIKKELING ÉN JE HR-BELEID?

Dit krijg je allemaal:

 • Live 1 op 1 VIP-dag om een goed fundament te leggen voor jezelf en je HRM-plan. De VIP-dag is een exclusieve dag waarin jij met jouw HR-beleid centraal staat. Een dag die garant staat voor tal van nieuwe ideeën, inspiratie en positieve energie (waarde € 1.199,-)
 • 10 zeer complete HR-modules met stap voor stap video's met module- en werkboeken (waarde € 1.199,-)
 • 4 individuele coachingssessies van 2 - 2,5 uur om jou te helpen bij jouw persoonlijke effectiviteit en te sparren over de HR-thema's waarbij je ondersteuning nodig hebt (waarde € 1.500,-)
 • Al onze geheimen, methodes en stappenplannen

Dat is nog niet alles, je krijgt 2 bonussen:

 • 3 persoonlijke coachcalls (waarde € 299,-)
 • Gratis updates en nieuwe materialen (waarde € 200,-)

Eenmalige investering € 4.397,- excl. BTW

Voorjaarsactie...
Als jij je inschrijft voor 29 mei 2020 dan geldt de speciale prijs van € 3.599,-. Na 29 mei 2020 geldt weer de reguliere prijs. 

Ja, ik doe mee

Als je net bent afgestudeerd weet je niet altijd goed waar te beginnen. ‘Snel beter HRM’ heeft mij als junior HR-Adviseur geholpen bij de start up, hierdoor kon ik snel aan de slag en voelde ik me veel zekerder. Laura helpt jou, met een pragmatische aanpak, naar een HRM-beleid wat werkt voor én past bij jouw organisatie!

Leonie Boerrigter - Saxion Hogescholen

Door de coaching van Laura is onze HR-afdeling erg geprofessionaliseerd en slaag ik erin steeds een betere versie van de HR-afdeling neer te zetten. Laura is open, creatief, meedenkend en oplossingsgericht. Ze helpt je met oplossingen die passen bij je organisatie én cultuur. Wil jij HR professionaliseren? Bel dan Laura!

 

Lienke Wolters - Heilbron Groep

We zijn met HRM-coaching begonnen omdat we onze medewerkers en organisatie naar een hoger niveau willen tillen. Dat hebben we bereikt, we gaan er nu veel bewuster mee om en hebben een heel andere scope gekregen. Laura laat je met een frisse blik naar je organisatie kijken en biedt duidelijke en goed implementeerbare tools. Hoe ik Laura omschrijf? Ze is deskundig, duidelijk en betrokken.

Niels Mulling - Sucsez Groep

Hoe gaan we te werk?

 

 • Je krijgt direct toegang tot de online HR-modules zodat je kunt starten wanneer je wilt. Als je wilt kun je vandaag al beginnen!
 • Gedurende 20 weken ontvang jij elke twee weken de stap voor stap video's met de module- en werkboeken en de tools die je nodig hebt
 • We plannen de 1 op 1 VIP-dag bij mij op kantoor in Borne en gaan aan de slag met jouw persoonlijke én vakinhoudelijke ontwikkeling 
 • Jij implementeert het in je organisatie en maakt dit met een stappenplan op maat voor jouw organisatie 
 • We plannen 4 individuele coachingssessies in om aan de slag te gaan met jouw HRM-plan, persoonlijke effectiviteit én doelen
 • Jij volgt de stappen in de juiste volgorde zodat je precies weet wat je moet doen om je HRM te verbeteren
 • Als je even vast loopt of advies wilt maak je gebruik van een coachcall
 • Je hebt focus en ziet eindelijk de verbeteringen in je HRM ontstaan die je nodig hebt om succesvol te zijn en te blijven!

 

Meest gestelde vragen

Antwoorden op al je vragen over het groeiprogramma voor HRM-ers

 

1.      Wat is het groeiprogramma voor HRM-ers?  Het groeiprogramma is een unieke vorm van coaching in zowel je persoonlijke als vakinhoudelijk ontwikkeling. Je krijgt veel 1 op 1 begeleiding in de VIP-dag en de individuele coachingssessies. Gedurende het half jaar volg jij een online coaching van 10 modules waarbij je vakinhoudelijk een hele verdiepingsslag maakt. Jij leert welke aspecten van HRM in jouw organisatie het allerbelangrijkste zijn zodat je je kunt focussen op wat essentieel is binnen jouw organisatie. Je wordt gedurende een half jaar gecoacht in het opzetten, implementeren en organiseren van HRM wat past bij jouw organisatie. Daarnaast gaan we aan de slag met jouw persoonlijke struggles zodat je leert deze te overwinnen en nog effectiever te worden. Het is dus een totaalpakket om snel en makkelijk je HRM verder te professionaliseren én zelf te groeien. De combinatie van individuele begeleiding, online leren, theorie, praktijk en tools maken het programma uniek en ontzettend effectief.

 

2.      Wanneer start het groeiprogramma? Zodra jij je aanmeldt heb je direct toegang tot de online modules. Daarnaast plannen we na je aanmelding de VIP-dag én de coachingsmomenten gelijk in. Je kunt dus als je wilt vandaag nog beginnen.

 

3.      Hoe lang duurt het groeiprogramma? Het groeiprogramma duurt een half jaar (6 maanden). In deze periode ontvang jij elke 2 weken een nieuwe online module en plannen we de VIP-dag én de coachingssessies. Jij bepaalt zelf in welk tempo jij de online modules doorloopt en als stok achter de deur hebben we de individuele coaching.

 

4.      Ik heb al een HRM of P&O cursus of opleiding gedaan. Heeft het dan nog zin om deel te nemen? In het groeiprogramma kom je vast wat bekende dingen tegen maar veel van wat wij aanbieden, zul je niet in een reguliere HRM of P&O cursus of opleiding tegenkomen. Je krijgt geen standaard theorie aangeboden maar écht praktische tools en informatie én persoonlijke coaching en persoonlijke coaching ontvang je niet tijdens een HRM of P&O cursus of opleiding. Je krijgt informatie en tools die wij jaren geleden ook graag hadden gehad en die tijdens reguliere trainingen en opleidingen niet aan bod komen. Daarnaast gaan we uitgebreid in op het opzetten van een praktisch HRM-plan en leer je werkelijk inzoomen op de focusgebieden van jouw organisatie. Ook iets wat je in een HRM cursus of opleiding niet zo praktisch en goed leert te doen. De kracht van dit groeiprogramma zit 'm heel erg in de combinatie van persoonlijke ontwikkeling én vakinhoudelijke ontwikkeling. In de persoonlijke en individuele coachingsmomenten gaan we aan de slag met de thema's die er bij jou en jouw organisatie leven en maken we échte stappen.

 

5.      Is het groeiprogramma voldoende om een goed HRM-beleid op te zetten? Een professioneel en goed HRM-beleid kun je niet ontwikkelen door alleen te lezen en informatie op te halen. Oefenen, implementeren en ervaring is erg belangrijk. Daarom krijg je in het groeiprogramma veel coaching, verschillende opdrachten en werkvormen aangereikt. Jij kiest zelf wat je wilt doen en wat passend is voor jou en je organisatie. Daarnaast sparren we natuurlijk veel tijdens de VIP-dag en de coachingssessies. Daardoor krijg je de inzichten, tools en vaardigheden die nodig zijn om je HRM te verbeteren en is het groeiprogramma zeker voldoende om een goed HRM-beleid op te zetten of een flinke professionaliseringsslag te maken.  

 

6.      Ik ga binnenkort op vakantie, is het dan wel handig om mee te doen? Zeker, je krijgt gewoon alle toegang tot de online modules en kunt alles op je eigen tempo doorlopen. Als je op vakantie bent, kun je als je wifi hebt eventueel ook doorgaan met de opdrachten. In het  half jaar dat het groeiprogramma duurt plannen we in gezamenlijk overleg de VIP-dag en de coachingsmomenten in. Dit plannen we natuurlijk om jouw vakantie heen. 

 

7.   Levert het groeiprogramma belastingvoordeel op? Zeker, als je organisatie investeert in het groeiprogramma, dan zijn dit zakelijke kosten die aftrekbaar zijn. 

 

8.   Ik twijfel en vind het spannend om deze investering te doen. Hebben jullie advies? Als jij erover twijfelt of het groeiprogramma bij je past dan is het aanvragen van een adviesgesprek een goede eerste stap. Je kunt in zo’n gesprek alle vragen stellen die je hebt en wij kijken samen met jou of deze coaching bij jou past. Wij geven altijd een eerlijk advies.

 

 

© 2020 HRM in Bedrijf | KVK 64725715 | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Cookie Statement