“IK HELP JE ALS HR-PROFESSIONAL
SUCCESVOL TE GROEIEN ZODAT JE
STRATEGISCH IMPACT MAAKT EN
HET BESTE RESULTAAT BOEKT"

 

GRATIS TRAINING

Voordat ik met het groeiprogramma begon, merkte ik dat ik vooral bezig was met alle ad hoc werkzaamheden. Dat nam een groot deel van mijn tijd in beslag, terwijl ik meer strategisch mee wilde denken met het bestuur. Als enige HR professional binnen de organisatie, miste ik een sparringpartner op HR vlak en iemand die mij uit de waan van de dag haalde. Daarin heb ik in Laura een hele fijne en kritische partner gevonden. In het groeiprogramma gaat zij dieper in op persoonlijke groei. Die combinatie van persoonlijk en professioneel, is voor mij een gouden combinatie.

Dit programma gaf me de gelegenheid om even stil te staan bij waar ik nu sta en waar ik naartoe wil. Doordat Laura kritische vragen op een positieve manier stelde, kwam ik steeds een stapje verder. De  vaste contactmomenten zorgde ervoor dat ik wist waar ik op korte termijn naartoe moest werken.
Laura is een hele fijne gesprekspartner, doordat ze heel open, professioneel, positief en toch direct is, durfde ik mij open te stellen. Vanuit daar kon ik verder werken en de nodige stappen zetten. Ze heeft een fijne manier van communiceren, doordat ze niet alleen advies geeft, maar laat mij, door haar manier van coachen, zelf tot antwoorden komen.

Ik ben echt tevreden met het programma. Door de kleine opdrachten die Laura meegeeft, kan ik het direct toepassen in de praktijk. Op korte termijn werkt dit heel goed op persoonlijk vlak en op langere termijn zal dat effect hebben op mijn focusgebieden. Laura is echt in staat om iemand verder te helpen, zowel op persoonlijk al professioneel vlak, ik kan haar zeker aanraden!

Floor Friesen CMS Gelre

Op Linkedin zag ik een post voorbij komen van Laura waarin precies die punten stonden waar ik tegenaan liep binnen mijn organisatie. In mijn functie was ik soms erg druk met het vinden van de juiste weg op strategisch niveau, ik keek te weinig vooruit en was teveel bezig met het voeren van gesprekken en het blussen van brandjes. Ik miste de focus en bereikte niet wat ik wilde bereiken. Ik wilde me zelfverzekerder voelen als HR-professional én de volgende stap zetten.

Ik heb me aangemeld voor het groeiprogramma en dat maakt dat ik hele stappen zet, zowel in persoonlijke effectiviteit als in vakinhoudelijke ontwikkeling. De VIP-dag heeft er mede voor gezorgd dat ik veel inzichten heb opgedaan. Ik heb geleerd hoe ik een beleidsstuk op een heel andere manier aanvlieg waardoor ik het erg snel kan implementeren. Dat heeft mij direct erg positieve reacties opgeleverd van mijn MT collega’s. We hebben de focusgebieden benoemd voor de organisatie én dat geeft veel richting en houvast.

Mijn persoonlijke effectiviteit is door het groeiprogramma erg gegroeid en ik heb nu een nog betere focus. Ik delegeerde al veel maar nu nóg meer waardoor ik écht tijd heb om verder te groeien als HR-professional om de organisatie nóg beter te helpen in het bereiken van de doelen. Ik ervaar steeds meer vertrouwen in m’n rol als HR-professional en merk dat ook de organisatie steeds meer een beroep op mij doet op strategisch niveau.

Wendy Vega
Wendy Vega Demaco Holland

Ik heb me aangemeld voor het groeiprogramma bij Laura omdat ik niet gelukkig was met mijn manier van werken. Ik was heel druk bezig, maar kwam niet toe aan het echte werk. Toen ik haar programma voorbij zag komen, wist ik dat ik er iets mee moest doen. De VIP dag was heel erg waardevol, het heeft mij heel veel praktische inzichten en inspiratie opgeleverd. Het samen sparren en de kritische vragen die Laura stelde, gaven me inzichten waar ik zelf nog niet bij stil had gestaan. Ik kreeg ineens een heel ander beeld van mezelf. Eerder was ik teveel gefocussed op één ding, en dat heeft Laura me duidelijk gemaakt. Als jij een HR-professional bent, die ambitieus is en de discipline heeft om doelstellingen te halen, dan kan ik het groeiprogramma aanraden. Laura gaat je hier zeker mee helpen!

Faryna

Het traject bij Laura heeft mij veel opgeleverd! Inzicht in een efficiëntere aanpak van HR, en een goed, professioneel en toekomstgericht HR-beleid. Ik was op zoek naar een HR-sparringpartner voor vakinhoudelijke thema's. Laura heeft veel kennis van het HR-vak én is een prettige gesprekspartner. Daarnaast kan Laura je erg goed helpen om ook in je persoonlijke ontwikkeling stappen te maken.

In communicatie is ze altijd helder, erg prettig én ze reageert snel. Ze is er goed in om zaken net even op een andere manier te benaderen. Hierdoor zijn haar adviezen zowel persoonlijk als op inhoudelijk vlak sterk. Ik vond het erg fijn dat ze mij tijdens de coaching verschillende voorbeelden liet zien waardoor ik geïnspireerd werd en zelf weer verder kon met verschillende HR-tools.

Doordat Laura erg onafhankelijk is kan ze breed coachen en adviseren en krijg je tips waar je in je eigen bubbel soms niet aan denkt of niet op kunt komen. Dit maakt het werken met Laura écht een toegevoegde waarde!

Marit Gevelaar
Marit Gevelaar Uzin Utz

Ik had wat behoefte aan focus én een duidelijk plan in de uitvoering van mijn nieuwe rol. Ik was vaak erg druk met de waan van de dag en daardoor positioneerde ik me tot op heden onvoldoende. Ik wil graag de business partner zijn voor de managers met wie ik werk én werken met een duidelijk plan. ‘Hoe zet ik alle ideeën in mijn hoofd om tot concrete acties?’. Hier wilde ik iets mee en ik kwam uit bij Laura.

Tijdens het telefoongesprek voorafgaand aan de VIP-dag bespraken we de insteek van de dag. Het helpt mij altijd goed dat Laura positief kritische vragen stelt die je tot nadenken zetten. Ze is iemand die het beste uit anderen wil halen en je daarmee op een heel prettige manier een spiegel voor kan houden.

Tijdens de VIP-dag die volgde heeft Laura mij een hoop helderheid gegeven maar ook veel structuur. Haar inzet was heel goed, ze heeft er een fijne dag van gemaakt, had het goed voorbereid én hield een duidelijk overzicht van wat we gingen doen. Alles in overleg en met alle ruimte voor mijn input. De ochtend hebben we besteed aan de vaktechnische kant waarbij we de opzet voor het plan hebben gemaakt én het hebben gehad over de communicatie om de mensen hierin mee te krijgen. 's Middags hebben we gewerkt aan de thema's rondom mijn persoonlijke effectiviteit en profilering.

Ik kijk terug op een zeer geslaagde dag! Na de sessie heb ik één en ander gelijk omgezet in een nieuw plan. Ik ga dit soort sessies zeker vaker doen!

Evelien Pril
Evelien Pril Rabobank

Ik merkte dat ik behoefte had om te sparren over HR-gerelateerde zaken. Wat me aanspreekt in de manier waarop Laura werkt, is het persoonlijke karakter. Ze is een open en zeer betrokken sparringpartner die gedegen adviezen geeft. Ik vind het vooral prettig dat ze zonder oordeel het gesprek aangaat. Op basis van wat je haar vertelt, zet ze je aan het denken en geeft ze je de nodige adviezen. Laura laat mensen in hun waarde, luistert aandachtig en denkt mee in situaties. Ze geeft ruimte en dat heeft op mij een prettige uitwerking. Wat het mij heeft opgeleverd? Ik ben veel zekerder in mijn rol en de HR-agenda is concreet geworden. Hier krijg ik heel positieve reacties op. Ik ben erg enthousiast, het bundelen van inzet, kracht en kennis werkt!

Froukje Rikhof
Froukje Rikhof Eijsink Afrekensystemen

FOCUS, STRATEGIE & RESULTAAT

Kijk hier wat ik voor jou kan betekenen

Je merkt aan Laura direct dat ze doet wat ze leuk vindt en daar mensen mee helpt. Je voelt je binnen no-time op je gemak. Laura is ontzettend spontaan, enthousiast en energiek.

Ik heb meerdere trainingen gehad van Laura en ze heeft onder andere mijn DISC- persoonlijkheidsanalyse afgenomen. Dat heb ik als positief confronterend ervaren, de uitslag was namelijk niet geheel een verassing maar het heeft zeker een aantal ‘oh’-momenten gebracht. Het fijne aan DISC is dat het niet oordelend is, je wordt niet in een hokje of vakje geplaatst.

DISC helpt je op een onafhankelijke wijze om meer inzicht te krijgen in je persoonlijkheid. Het helpt je ook erg goed als je wilt ontdekken waarom mensen in je omgeving op een bepaalde manier denken en doen. Dat laatste zal je helpen om andere mensen te begrijpen én beter met ze te kunnen communiceren. Twee vliegen in één klap!

Ik denk dat het erg belangrijk is om je op je gemak te voelen als je met persoonlijkheid bezig bent en daar zorgt Laura absoluut voor. Ondanks dat Laura energiek en enthousiast is, brengt ze wel heel veel rust over met haar manier van communiceren. Als je met DISC-profielen aan de slag wilt in je organisatie, dan beveel ik Laura zeker aan!

Anouk Evertzen
Anouk Evertzen Flowmundo HRM

De eerste kennismaking met Laura heb ik als zeer prettig ervaren, waardoor ik nieuwsgierig werd. Ik vind het belangrijk om input te krijgen van een HR-professional die veel van het HR-vak weet. Als young professional ben je vaak nog zoekende, vooral als je HR-zaken oppakt dit nog een ondergeschoven kindje zijn in de organisatie. Om een professionaliseringsslag te maken vind ik het belangrijk om hier ondersteuning in te hebben om uiteindelijk een uitstekende HR-afdeling neer te zetten. Laura is spontaan en een uitstekende gesprekspartner, zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Een doener en integer, een HR-professional met veel inzicht en ervaring en die kennis deelt! Haar motivatie en inzet ervaar ik als zeer prettig. Tijdens de sessies heeft ze een luisterend oor, reflecteert ze HR-zaken op een neutrale manier, waardoor je nieuwe inzichten creëert!

Het visualiseren van processen heeft mij een stap in de goede richting geven om de employer branding op te pakken. Ik ben erg blij met de nieuwe inzichten, hier kan ik echt mee vooruit! Nogmaals bedankt Laura!

Besna Takak
Besna Takak

Ik was op zoek naar een passend netwerk voor HR-professionals om te sparren. Bij de kennisgroep Young HRM Professionals heb ik dat gevonden.

Laura organiseert en begeleidt deze bijeenkomsten op een hele heldere en praktische wijze, met een goed opgezet en interactief programma. Ze weet (recente) theorieën en visies op HR op een begrijpelijke en eenvoudige wijze te integreren in kennissessies en adviezen. Iedere sessie bevat daarnaast een gave creatieve opdracht waardoor je op een heel andere manier naar dingen gaat kijken en nieuwe inzichten krijgt.


Laura creëert het vertrouwen in een groep waardoor je ook veel durft te delen, ze geeft al doorvragende en toetsende ruimte om zelf tot de kern/conclusie te komen. Laura is erg toegankelijk, oprecht, heeft een luisterend oor en weet snel tot de kern te komen.

Wat het mij heeft opgeleverd is een heel toffe en ambitieuze sparringroep van HR-professionals! Het sparren en de kennisgroep geven mij een waardevolle manier van kennis en ervaringen uitwisselen waarbij ik erg geïnspireerd word.

Jorien Derkman
Jorien Derkman Eshuis Accountants en Adviseurs

Laura is een onafhankelijke HR-specialist, ze is erg prettig in de omgang en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Ze is professioneel en stelt de juiste vragen. Ik heb veel van Laura mogen leren in het samenwerken, ze praat duidelijke taal en weet waar ze het over heeft.

Ik heb een aantal trainingen van haar gehad en we hebben ook onder andere met DISC samengewerkt. Het doornemen van mijn eigen DISC-profiel was erg bijzonder, het was mijn eerste ervaring met DISC en ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten. Het profiel was 'spot-on'. Ik herkende mijzelf echt in het profiel!

Als je aan de slag wilt met je eigen ontwikkeling en/of je team, dan kan ik DISC zeker aanbevelen. Het is een handige methode waar een duidelijke en heldere analyse uitkomt waar je veel mee kunt. Om jezelf beter te leren kennen, maar vooral ook zeker om je team(leden) beter te begrijpen.

Rochelle Peijer
Rochelle Peijer Heilbron Groep

Wat mij aanspreekt in de manier waarop Laura te werk gaat, is haar manier van aanpak. Ze kan zich goed inleven en komt al snel met opmerkingen die (om in onze branche taal te blijven) ‘hout snijden’. Ze heeft geen ad-hoc manier van werken maar geeft ook opmerkingen de tijd die ze nodig hebben. Op een open en informele manier helpt ze je met het aanpakken van pijnpunten in je organisatie.

Wij zijn aan de slag gegaan om verantwoordelijkheden binnen de organisatie op de juiste plek krijgen en met name om deze lager in de organisatie neer te leggen met als doel efficiënter te werken. Dit hebben we bereikt. Door deze stappen kunnen we nu veel gemakkelijker vervolgstappen zetten en hierdoor meer richting een zelfsturende organisatie gaan.

We zouden Laura zeker aanbevelen door de manier van een project aanvliegen. Gedegen en vertrouwelijk maar ook snel resultaten boeken. Beginnen met kleine stappen die uiteindelijk groter zijn geworden en daardoor het ultieme resultaat brengen.

Hans Wesselink
Hans Wesselink Timmerfabriek Groothuis

We zijn met HRM-coaching begonnen omdat we onze medewerkers en organisatie naar een hoger niveau willen tillen. Dat hebben we bereikt, we gaan er nu veel bewuster mee om en hebben een heel andere scope gekregen. Laura laat je met een frisse blik naar je organisatie kijken en biedt duidelijke en goed implementeerbare tools. Hoe ik Laura omschrijf? Ze is deskundig, duidelijk en betrokken.

Niels Mulling
Niels Mulling Heilbron Groep
Kijk hier wat ik voor jou kan betekenen

© 2019 HRM in Bedrijf | KVK 64725715 | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Cookie Statement