WIJ HELPEN JE MET FOCUS, STRATEGIE EN RESULTAAT IN JE ORGANISATIE

Ik merkte dat ik behoefte had om te sparren over HR-gerelateerde zaken. Wat me aanspreekt in de manier waarop Laura werkt, is het persoonlijke karakter. Ze is een open en zeer betrokken sparringpartner die gedegen adviezen geeft. Ik vind het vooral prettig dat ze zonder oordeel het gesprek aangaat. Op basis van wat je haar vertelt, zet ze je aan het denken en geeft ze je de nodige adviezen. Laura laat mensen in hun waarde, luistert aandachtig en denkt mee in situaties. Ze geeft ruimte en dat heeft op mij een prettige uitwerking. Wat het mij heeft opgeleverd? Ik ben veel zekerder in mijn rol en de HR-agenda is concreet geworden. Hier krijg ik heel positieve reacties op. Ik ben erg enthousiast, het bundelen van inzet, kracht en kennis werkt!

Froukje Rikhof
Froukje Rikhof Eijsink Afrekensystemen

De eerste kennismaking met Laura heb ik als zeer prettig ervaren, waardoor ik nieuwsgierig werd. Ik vind het belangrijk om input te krijgen van een HR-professional die veel van het HR-vak weet. Als young professional ben je vaak nog zoekende, vooral als je HR-zaken oppakt dit nog een ondergeschoven kindje zijn in de organisatie. Om een professionaliseringsslag te maken vind ik het belangrijk om hier ondersteuning in te hebben om uiteindelijk een uitstekende HR-afdeling neer te zetten. Laura is spontaan en een uitstekende gesprekspartner, zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Een doener en integer, een HR-professional met veel inzicht en ervaring en die kennis deelt! Haar motivatie en inzet ervaar ik als zeer prettig. Tijdens de sessies heeft ze een luisterend oor, reflecteert ze HR-zaken op een neutrale manier, waardoor je nieuwe inzichten creëert!

Het visualiseren van processen heeft mij een stap in de goede richting geven om de employer branding op te pakken. Ik ben erg blij met de nieuwe inzichten, hier kan ik echt mee vooruit! Nogmaals bedankt Laura!

Besna Takak
Besna Takak

Ik was op zoek naar een passend netwerk voor HR-professionals om te sparren. Bij de kennisgroep Young HRM Professionals heb ik dat gevonden.

Laura organiseert en begeleidt deze bijeenkomsten op een hele heldere en praktische wijze, met een goed opgezet en interactief programma. Ze weet (recente) theorieën en visies op HR op een begrijpelijke en eenvoudige wijze te integreren in kennissessies en adviezen. Iedere sessie bevat daarnaast een gave creatieve opdracht waardoor je op een heel andere manier naar dingen gaat kijken en nieuwe inzichten krijgt.


Laura creëert het vertrouwen in een groep waardoor je ook veel durft te delen, ze geeft al doorvragende en toetsende ruime om zelf tot de kern/conclusie te komen. Laura is erg toegankelijk, oprecht, heeft een luisterend oor en weet snel tot de kern te komen.

Wat het mij heeft opgeleverd is een heel toffe en ambitieuze sparringroep van HR-professionals! Het sparren en de kennisgroep geven mij een waardevolle manier van kennis en ervaringen uitwisselen waarbij ik erg geïnspireerd word.

Jorien Derkman
Jorien Derkman Eshuis Accountants en Adviseurs

We zijn met HRM-coaching begonnen omdat we onze medewerkers en organisatie naar een hoger niveau willen tillen. Dat hebben we bereikt, we gaan er nu veel bewuster mee om en hebben een heel andere scope gekregen. Laura laat je met een frisse blik naar je organisatie kijken en biedt duidelijke en goed implementeerbare tools. Hoe ik Laura omschrijf? Ze is deskundig, duidelijk en betrokken.

Niels Mulling
Niels Mulling Heilbron Groep
Kijk hier wat we voor jou kunnen betekenen

Ontvang gratis het ebook '50 SUPERTIPS VOOR BETER HRM' en verbeter je HRM met deze topstrategieën! 

privacy *Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in het privacystatement.

© 2019 HRM in Bedrijf | KVK 64725715 | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Cookie Statement