Onlangs vertelde ik je dat ik gek ben op boeken en ik vind het heerlijk om te lezen.

Nieuwe dingen leren maar ook inspiratie opdoen is toch wel een échte hobby van mij geworden! Ik lees vooral inspirerende boeken over management, persoonlijke ontwikkeling én HRM.

Als een boek écht goed is…

Als een boek, een video, een artikel, een podcast of een blog écht goed is, ga ik er anders door nadenken, leven én werken. Ik verbreed mijn kijk, ga kritisch kijken naar mijn eigen denken en handelen én merk dat het mij elke keer weer een stap verder brengt zowel persoonlijk als vakinhoudelijk.

Inspireren, motiveren en kennis delen

Waarschijnlijk weet je inmiddels dat ik ervan hou om te inspireren en motiveren. Ik geloof ook erg in kennis delen. En om die reden maak ik allerlei content waar jij weer gratis gebruik van kunt maken, zodat jij je ook weer verder kunt ontwikkelen. Heb jij bijvoorbeeld het e-book met 50 supertips voor beter HRM al gedownload of de gratis online training voor HRM-ers gevolgd?

Gelezen en ‘to read’

Ik heb de afgelopen jaren veel boeken gelezen en er zijn er een aantal die ik graag met je deel. Ook heb ik een ‘to read’ lijstje, boeken die ik nog graag wil gaan lezen. Benieuwd? Kijk mee!

Inspirerende boeken die ik de afgelopen jaren heb gelezen:

Boeken die op mijn ‘to read’ lijst staan:

Heb jij ook boekentips?

Hopelijk heb ik jou kunnen inspireren met boeken waar ik de afgelopen jaren veel van heb geleerd. Heb jij ook zo’n boek wat jouw leven of werken heeft veranderd? Laten we onder deze blog een boekenlijst samenstellen én elkaar inspireren!

Tot slot

Je komt er niet alleen moet boeken lezen. Als je een succesvol HRM wilt, dan draait het om focus, strategie, mindset én resultaat. Ervaring opdoen, en dat is ook vooral DOEN, vallen én opstaan, leren en laten leren.

Gratis online training voor HRM-ers

De kennis en ervaring die ik heb opgedaan door mijn werk als HR-expert maar ook op het vlak van persoonlijk ontwikkeling, kom je tegen in mijn coaching en advies. Ben je benieuwd geworden naar mijn werkwijze? In mijn programma neem ik je in 7 stappen mee naar succesvol HRM. Check hier mijn (gratis) online training voor HRM-ers.